La Baula a la 51ª edició del Saló Nàutic de Barcelona

Publicada en

LA BAULA desde dilluns 24 de setembre dia del seva presentaciò a la «Casa de la ciutat», navega vent en popa i a tota vela, fins arribar aquest cap de setmana a la 51ª edició del SALÓ NAUTIC DE BARCELONA al aperitiu dels almirants.

El 24 de septembre del 2012, día de la festividad de la Mercè, jornada diürna de celebració de la festa també ha servit per presentar el pa de la Mercè, la Baula, un pa fet amb olives arbequines i sèsam. El pa, elaborat pel mestre flequer Daniel Jordà, recrear la història de la patrona de Barcelona, a qui es representa vestida de blanc i amb cadenes obertes a les mans, símbol de llibertat. «D’aquí, la forma i el nom del pa», resumeix l’artista que va idear-lo, Berta Xirinachs. Raimond Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats explica que aquest «vol ser un pa de referència, que vol tenir una transcendència i anar més enllà, ser un símbol de la ciutat».