el projecte

 

 LA BAULA, Un poema que es menja.

Un projecte artístic, gastronomic i social de les emprenedores Maribel Perpiñá i Teresa Artigas.

La Baula neix el 2011 amb la complicitat de l’artista Berta Xirinachs, ideologa del projecte i del mestre flequer Daniel Jordà.

Perpiñá i Artigas han donat continuïtat any rere any a la Baula amb motiu de cada festa gran de Barcelona. El 2016 el projecte celebra el seu cinqué aniversari i es prepara per donar el gran salt.

Captura de pantalla 2016-07-11 a la(s) 09.24.44

“Aquest és el pa de Barcelona: si Nova York té el bagel; París, la baguette; i Berlin, el pretzel.. Barcelona té LA BAULA!

LA BAULA es cou al forn Poble Nou, a l’Escola Obrador de la Fundació ARED, reconeguda per la seva qualitat: inspiració, experiència i passió són els seus valors. LA BAULA, apostant per la producció sostenible, afegeix aquest ingredient clau a la seva fórmula. De fet, aquests anys, la seva distribució ha servit també com a vehicle de promoció de diferents causes socials.

 

Per més informació i comandes truca’ns o envia’ns un email.
Servei a domicili.

690 291 897 / labaula.cat@gmail.com
FacebookLogoTwitterLogoInstagram-v051916_200